BİR TÜRKİYE DERECESİ DAHA!

12.03.2023 266

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Esra OKTAY danışmanlığında Yayın ve İletişim Klübü  öğrencilerimiz  Orta Öğretim Genel Müdürlüğünce  "İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü (12 Mart) " etkinlikleri kapsamında Sosyal Bilimler Liseleri arasında düzenlenen "Âkif 'in Sözü, Cumhuriyetin 100' ü Temalı Dijital Gazete Yarışması" nda Türkiye 3.sü olarak  bizleri gururlandırdı. Başta emek veren öğretmenimiz Esra OKTAY ve  öğrencilerimiz Kübra SİVRİ, Şükriye SÜER, Sena ESFENDİYAR, Elif Ebrar TAŞ, Samira TUNÇ, Ebrar ÇETE, Semanur AKDOĞAN, Dudu Naz ÜNLÜ, Hakkı ERBİL, Onur BÜYÜKYILMAZ, Neslihan ÖNER, Ceylin GÖÇER ve Enis KILIÇ'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ