GELENEK BOZULMADI. YİNE TÜRKİYE FİNALİNDEYİZ

01.04.2021 675

Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi olarak bu yıl katıldığımız 52. TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ yarışmasında 4 projeyle bölge finaline katılmaya hak kazandık. Yapılan bölge değerlendirmesi sonucunda, Felsefe Öğretmeni Meral ÖZCAN danışmanlığında Tarih alanında ''Çarpıtılan Bilim ve Yanlı Bilim Algısı adlı projeyle Alp Fatih ÖZER bölge 1. Seçilmiş ve TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri TÜRKİYE finaline katılmaya hak kazanmıştır. 52. TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ yarışmalarına katılan tüm öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini; Türkiye finalinde yarışacak olan öğrencimiz Alp Fatih ÖZER  ve Felsefe Öğretmeni Meral ÖZCAN'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.