Okulumuzda “Dilimizin Zenginlikleri

30.04.2024 94

Okulumuzda “Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında “Canlı Sözlük” programı gerçekleştirildi. Program, "Genç Frekans" radyomuzun sunumuyla çok renkli, canlı ve heyecanlı geçti. 9. Sınıflarımız özel tasarlanmış tişörtleri ile dilimizin en güzel kelimelerinden seçilmiş kelimeleri üzerlerinde taşıdılar. Programda Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğretim üyelerisi Doç. Dr. Metin Oktay ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Serdar Derman hocalarımız da konuşmaları ile programa farklılık ve derinlik kattılar.Bu farklı ve zengin programın hazırlanmasında ve sunumunda emekleri ve samimi gayretleri için Esra OKTAY hocamıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

30-04-202430-04-2024